Понеділок, 11 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Приват24 не працює вже добу, у банку оголосили час відновлення роботи
Розділ Бізнес

«ПриватБанк» повідомив про продовження регламентних робіт сервісу «Приват24». Тепер їх обіцяють завершити до 06:00 12 квітня, так повідомили у пресслужбі банку.

Шепетівський водоканал завершив черговий етап модернізації
Розділ Бізнес

Минулого року Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства розпочало комплексну модернізацію об’єктів водопостачання в громаді, яка в подальшому відкриває перспективи розширення доступу жителів міста до води за рахунок оновленого обладнання для прокладання нових мереж. Днями було завершено черговий етап цієї роботи.

Кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям подовжено до 30 квітня. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Відповідне рішення Уряд схвалив на засіданні 9 квітня.

Шепетівська багатопрофільна лікарня підсилюється новими професіоналами. Вже приступили до виконання посадових обов'язків лікар-хірург вищої категорії Сергій Васильович Пономарьов та лікар-уролог вищої категорії Олександр Анатолійович Макаренко. Родини лікарів - вимушені переселенці із Сі́верськодоне́цьку Луганської області, а Шепетівка має честь прийняти їх із родинами на постійне місце проживання.

47 день війни. Про ситуацію в області станом на 11 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Ситуація в області стабільна та контрольована. За минулу добу були «Повітряні тривоги». Нападів не було.

Розпочалася сорок сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

Сумну звістку сповістили сьогодні у пресслужбі Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів