Четвер, 13 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся 12-й фестиваль колядок «Різдвяна зірочка»
Розділ Культура

 У Шепетівці відзначають свята традиційним фестивалем колядок! 12 січня у концертній залі міського будинку культури відбувся уже 12-й традиційний, щорічний фестиваль колядок «Різдвяна зірочка».

Кілька місяців тому в Рівненській області був зареєстрований випадок інфікування поліомієлітом невакцинованої півторарічної дитини. Тож роз'яснювальні роботи щодо небезпеки цього захворювання проводяться наразі на всіх рівнях. Сьогодні ж з ініціативи заступниці міського голови Галини Безкоровайної у приміщенні Шепетівської міської ради було проведено зустріч із лікарями міста Віталієм Градомським, Мариною Котенко, Андрієм Нечипоруком та Володимиром Костюком, які ще раз наголосили на небезпечності поліомієліту.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 13 січня в Хмельницькій області зареєстровано 149075 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 9011 - діти, 6028 - медпрацівники.

Сьогодні в краєзнавчому відділі музею відбулося вшанування пам’яті солдата, захисника та патріота нашої країни Каравана Віталія Андрійовича, який загинув 13 січня 2020 року під час несення служби поблизу селища Піски Ясинуватського району Донецької області.

Шепетівською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про скасування державної реєстрації земельної ділянки площею 255 га, яка знаходиться у межах регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

0
репостів
0
репостів