Четвер, 19 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

19 серпня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету. Про перелік розглянутих питань розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 16.00 19 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89834 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3496 - діти, 4873 - медпрацівники.

Ми продовжуємо публікувати матеріали про старшин армії УНР, які причетні до подій в Шепетівці в часи Української революції 1917-1921 рр. Сьогодні ми подаємо життєпис одного з найкращих старшин формації Січових Стрільців Андрія Домарадського, який приймав участь в оборонних (квітень 1919 р.) та наступальних (серпень 1919 р.) бойових операціях армії УНР в районі Шепетівки.

У Шепетівці відбувся обласний фестиваль ветеранських художньо-мистецьких колективів
Розділ Культура

Сьогодні, 19 серпня відбувся ХІ обласний фестиваль ветеранських художньо-мистецьких колективів «Роде наш красний, роде наш прекрасний!», присвячений 30-ій річниці Незалежності України. Участь у фестивалі взяли вокальні ансамблі та хорові колективи Шепетівського району.

У ніч на 19 серпня 1942 року бійці Поліської Січі провели успішну Шепетівську диверсійну військову операцію проти гітлерівців. Захопили припаси та визволили бранців.

Кріпильні вироби активно використовують у всіх різновидах господарської діяльності, але найбільшої популярності вони досягли у промисловості. Без них неможливо уявити металеву конструкцію, механізм чи обладнання. Кріплення потрібні для виробництва меблів та автомобілів, літаків і цивільних будівель. Підбирають ці деталі згідно умов використання — болти по дереву не застосовують зі сталевими об’єктами, а шайби без захисного покриття не встановлюють там, де присутня висока вологість.

На станції Шепетівка ліквідовували умовну пожежу
Розділ Події

18 серпня на станції Шепетівка, що на Хмельниччині, відбулися спільні пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі потяга та ліквідації наслідків аварійних ситуацій на залізниці. Учасниками навчань були особовий склад Козятинського загону воєнізованої охорони регіональної філії Південно-Західної залізниці, а також рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Шепетівський водоканал планує значно підвищити тарифи
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2022 рік.

0
репостів
0
репостів