Понеділок, 16 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у шепетівському гіпермаркеті Епіцентр відкрився ще один центр масової вакцинації. Про це повідомив головний лікар Шепетівського Центру первинно медико-санітарної допомоги» Шепетівської міської ради Андрій Нечипорук. Також він оголосив важливу заяву.

З 9 по 14 серпня 2021 року у селищі Експрес Херсонської області на базі КЗ «Херсонський центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної радіотелеграфії (IV ранг).

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 16 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89687 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3492 - діти, 4871 - медпрацівники.

Друге коло обласного чемпіонату наш “Лісівник” розпочав з поразки
Розділ Спорт

У Чемпіонаті Хмельницької області з футболу стартувало друге коло. Не обійшлось і без казусів, команда “Еліта” з Пасічної так і не з’явилась на гру у Білогір’я. Загалом поєдинки завершились фактично прогнозовано, фаворити змагань здобули свої перемоги.

Фермерам Хмельниччини відшкодують частину витрат на доїльні апарати та техніку
Розділ Бізнес

Днями під головуванням директора Департаменту розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Хмельницької ОДА Олега Омелянюка відбулося засідання обласної конкурсної комісії з питань надання часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор).

0
репостів
0
репостів