Вівторок, 27 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська громада вшанувала подвиг Сергія Гаврилюка
Розділ Події

Сьогодні у у краєзнавчому відділі музею пропаганди мешканці громади вшанували подвиг Гаврилюка Сергія Євгеновича – старшого солдата, старшого стрільця 30-ї окремої механізованої бригади. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Близько 15:00 на Проспекті Миру, неподалік басейну, сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої літній чоловік потрапив до лікарні з численими переломами.

На ділянці автошляху регіонального значення Р-05, що зовсім поряд із шепетівською вулицею Старокостянтинівське шосе, у вівторок, 27 липня, сталася резонансна ДТП. «Фура», якою везли дві сотні свиней у напрямку Рівного, перевернулася.

У місто Корець, що на Рівненщині, 19-річний мешканець Шепетівського району прибув під приводом купівлі транспортного засобу. Втім, попросивши у власника дозволу проїхатись — зник.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 27 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89171 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3460 - діти, 4858 - медпрацівники.

27 липня 2014 року під час бою біля с.Петрівці Шахтарського району Донецької області пострілом з ручного протитанкового гранатомета було підбито БМП, на якому їхав Сергій Гаврилюк. На той момент уродженцю с.Червоний Цвіт Шепетівського району було лише 23 роки.

0
репостів
0
репостів