Понеділок, 22 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Місяць тому, президент звільнив Юрія Басюка з посади очільника Шепетівської РДА. Як виявилось, ще за 2 неділі до звільнення, Національне агентство з питань запобігання корупції отримало декларацію претендента на цю посаду.

Слідчі Шепетівського району оголосили підозру 21-річній шепетівчанці, що здійснила крадіжку грошей з приватного будинку у селі Щурівчики на Ізяславщині. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Від сьогодні в Україні розпочинається чергова ланка другого етапу вакцинації – імунізація сімейних лікарів та відкриття стаціонарних пунктів щеплень. Згодом доєднаються працівники соціальної сфери, системи громадського здоров’я, а також люди, старші за 80 років, які записалися в чергу через додаток Дія або через сімейних лікарів. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.  

Для шепетівчан з 1 квітня підвищаться тарифи на воду
Розділ Бізнес

Рішення було прийняте Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради. Про це повідомила пресслужба Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 22 березня в Хмельницькій області зареєстровано 57280 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2237 - діти, 3923 - медпрацівники.

Поліцейські розслідують обставини ДТП, у якій травмувався 20-річний пасажир. Подія відбула вчора 21 березня близько 03.00 години у с. Хролин, що на Шепетівщині.

0
репостів
0
репостів