Понеділок, 15 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

12 лютого 2021 року, відбулося пленарне засідання 5-ої (чергової) сесії Шепетівської районної ради, яке провів голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський. Про перебіг засідання розповіли на сайті органу самоврядування.

Шепетівські спортсмени змагалися на Чемпіонаті України з боксу
Розділ Спорт

З 8 по 14 лютого у місті Чернівці відбувся Чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок віком до 22 років. Цей чемпіонат став першою великою подією для українського боксу у 2021 році, а також першим заходом, що був проведений після того, як значна частина змагань в Україні була відмінена або перенесена через пандемію.

Шепетівчани вшанували учасників бойових дій на території інших держав
Розділ Події

Сьогодні з нагоди 32-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан шепетівчани вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого року минає 32 роки з дня виведення військ з Афганістану. Більш ніж для сотні тисяч наших солдат, їхніх батьків та матерів, дружин, дітей це була жорстока, кривава війна, яка тривала майже 10 років.

Сьогодні, 15 лютого, близько 5 ранку, після тривалої боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19, помер лікар-хірург відділення денного стаціонару консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської багатопрофільної лікарні Олександр Барильотті.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 15 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 45682 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1642 - діти, 3422 - медпрацівники.

Про це напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав повідомила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

На Старокостянтинівському шосе горів легковий автомобіль
Розділ Події

Вранці, 15 лютого 2021 р., о 05:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Renault Megane за адресою Старокостянтинівське шосе, 34-А м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів