Понеділок, 25 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Було оголошено список виробників, які фальсифікують солодковершкове масло
Розділ Бізнес

Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області оголосило список фальсифікаторів солодковершкового масла та закликало продавців вилучити їх з обігу.

23 січня працівниками Шепетівського районного сектору спільно з представниками поліції проведено спільний рейд огляду об’єктів тимчасового проживання людей міста Шепетівка. Подібні перевірки тривають по всій області через трагічну подію в Харкові, де під час пожежі у будинку для літніх людей загинуло 15 осіб.

Вчора стало відомо про смерть відомої у Шепетівці акушера-гінеколога, яка 25 років пропрацювала на благо шепетівчан у жіночій консультації міста. Буга Оксана Федорівна пішла з життя у віці 56 років.

У Красилівському районі шепетівчанин потрапив у ДТП
Розділ Події

Вчора, 24 січня, о 15:35 на пункт зв’язку 14 Державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів поступило повідомлення про те, що в Красилівському районі поблизу села Сушки сталася ДТП. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 25 січня в Хмельницькій області зареєстровано 43245 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1521 - діти, 3329 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів