Вівторок, 05 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

200 годин громадських робіт – таке покарання призначив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченому в заподіянні легких тілесних ушкоджень своїй доньці, визнавши його винним за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Сьогодні на брифінгу перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш повідомив, що обіцяна владою доплата у 300% за березень уже дійшла до лікувальних установ, які борються з COVID-19. В області таких медзакладів два: Хмельницька інфекційна лікарня та Шепетівська ЦРЛ.

Вчора, 4 травня, на 64 році обірвалося життя лікаря-пульмонолога та депутата Шепетівської міської ради VI скликання Юрія Юрійовича Сливки.

29 квітня 2020 року свою кваліфікацію підтвердили учні з професії «Штукатур. Лицювальник-плиточник» Шепетівського професійного ліцею.

Завтра, 6 травня, розпочне роботу Центральний ринок Шепетівки
Розділ Бізнес

Адміністрацією центрального ринку виправлено зауваження комісії від 4 травня щодо дотримання протиепідемічних вимог. Про це повідомляють у прес-службі Шепетівської міської ради.

У Шепетівському районі провели моніторинг забезпечення прав дітей
Розділ Події
Питання забезпечення прав дітей в умовах карантину, створення безпечного середовища для проживання дітей, які повернулися в сім’ї із закладів інституційного догляду та виховання, перебуває на постійному контролі голови Шепетівської районної державної адміністрації. 

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) Кримінального кодексу України.

Фото ілюстративне
Розділ Події

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області подія сталася 4 травня ввечері у смт. Грицеві Шепетівського району. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 

0
репостів
0
репостів