Середа, 27 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

26 травня в облдержадміністрації відбулася он-лайн нарада з представниками регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця». Від облдержадміністрації участь в нараді взяли голова ОДА Дмитро Габінет та його заступник Сергій Ткачук, начальник управління інфраструктури ОДА Василь Остапчук. Також до розмови долучилися керівники тих районів, де можуть здійснюватися приміські залізничні перевезення.

Сьогодні, 27 травня, Хмельницька обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про наступні кроки з послаблення карантину. Про це під час брифінгу Хмельницької ОДА повідомила заступниця голови Оксана Ситницька.

Слідчий Шепетівського відділу поліції уже направив матеріали кримінального провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України на розгляд суду.

34-річному чоловіку суд призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі, 20-річному – 3 років із конфіскацією 1/2 частини майна, яке є їхньою власністю, крім житла.

0
репостів
0
репостів