Четвер, 21 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

З 22 травня український уряд продовжив карантин до 22 червня, запровадивши адаптивний карантин. При цьому уряд своєю постановою планує дозволити роботу громадського транспорту міського, міжміського та міжобласного сполучень.

Чим з-поміж інших вирізняються вишиванки Шепетівщини
Розділ Культура

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.Традиційно в Україні День вишиванки відзначається в третій четвер травня. Цьогоріч він припадає на 21 травня.

Міністр розвитку громад та територій відвідав школу у Корчику
Розділ Події

Сьогодні з офіційним візитом на Хмельниччині перебуває Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. Міністр спільно з головою обласної державної адміністрації  Дмитром Габінетом перевірив результати реалізації програми Президента України “Велике будівництво” на території області. Розпочався візит з відвідин загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с.Корчик Шепетівського району.

Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Перша дисципліна за графіком - математика.

Фото ілюстративне
Розділ Події

20 травня близько 23 години в селі Корпилівка Шепетівського району виникла пожежа житлового будинку.

0
репостів
0
репостів