П'ятниця, 15 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

15 травня, з нагоди відзначення в Україні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич від імені міського голови Михайла Полодюка, міської ради та її виконавчого комітету, привітали чотири прийомні сім’ї у, яких на вихованні та утриманні перебуває 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування зі святом.

На Хмельниччині наразі лабораторно підтверджено 252 випадків коронавірусної хвороби. Зранку додалося ще 17 інфікованих, 11 з них - з Шепетівщини. Про це щойно повідомив на брифінгу голова облдержадміністрації Дмитро Габінет.

Вогнеборці ліквідували пожежу поблизу села Пліщин
Розділ Події

13 травня о 15:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території поблизу села Пліщин Шепетівського району.

У Шепетівському районі контролюють якість джерел водопостачання
Розділ Події

Фахівці Шепетівського районного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області продовжують здійснювати посилений державний санітарно-епідеміологічний нагляд на об’єктах водопостачання та водовідведення населених пунктів.

0
репостів
0
репостів