Четвер, 14 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Квітневий тариф за теплопостачання у Шепетівці зменшився майже на третину
Розділ Бізнес

Шепетівське підприємство теплових мереж повідомило про зміни розміру нарахувань за послуги з централізованого опалення для населення за квітень 2020 року. Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

Сьогодні, 14 травня, голова Шепетівської районної державної адміністрації Юрій Басюк провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шепетівського району. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської РДА.

Працівниками прокуратури Хмельницької області у суді доведено вину колишнього керівника одного із секторів територіального відділу поліції Головного управління Національної поліції в області працівника поліції у зловживанні впливом. Про це повідомили у прес-службі правоохоронного органу.

Другий етап послаблення карантину можливий уже з 22 травня і буде розглядатися на одному із найближчих засідань Кабінету Міністрів. Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

У Шепетівці не розминулись два жигулі: одного пасажира госпіталізовано
Розділ Події

Сьогодні близько 12 години дня на перехресті Проспекту Миру та вулиці Чкалова сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів марки "Жигулі".

За процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим відділом Ізяславського відділення Славутського відділу Головного управління Національної поліції України в області встановлено факт заволодіння бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт Ізяславського районного будинку культури.

0
репостів
0
репостів