Вівторок, 28 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

28 квітня о 13:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили фугасну авіабомбу ФАБ-50 часів Другої світової війни.

За інформацією правоохоронних органів на ресурсах соціальної мережі Фейсбук було розміщене повідомлення щодо намірів громадянки Ж,  яка зареєстрована в селі Судилків Шепетівського району, провести акцію протесту.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого  частиною  другою статті 121 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень,що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Уже п’ять років поспіль ми з вами є учасниками реформи децентралізації. У межах децентралізації відбувається і реформування адміністративно-територіального устрою. До Парламенту має потрапити відповідний закон, над яким працює уряд спільно з народними депутатами, експертами та представниками місцевого самоврядування.

Зловмисникам доведеться відповідати за позбавлення волі, нанесення тілесних ушкоджень і скоєння розбійного нападу. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Шепетівщині через власну необережність потонув чоловік
Розділ Події

Рятувальники області в оперативній інформації повідомили, що вчора 27 квітня у селі Коса-Решнівка Шепетівського району місцевими жителями було виявлено тіло односельця, який, ймовірно, потонув через власну необережність.

Рятувальники звітують про пожежі на Шепетівщині: гасили трактор і сухостій у селах
Розділ Події

27 квітня за інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області в Шепетівському районі виникло дві пожежі - в селах Рудня-Новенька та Чотирбоки.

Сьогодні вранці, працівники офісу ТОВ «Подільський аграрій» на вхідних дверях виявили неприємну знахідку - гранату, яку невідомі зловмисники встановили на дверній ручці.

Декілька днів тому міський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації повідомляв про нову підозру на COVID-19. Ним виявився 29-річний шепетівчанин, котрий повернувся із заробітків з Києва та мав ознаки хвороби. 

0
репостів
0
репостів