Четвер, 23 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

23 квітня Пенсійний фонд України спрямував на виплату одноразової грошової допомоги 9,9 мільярдів гривень. Як повідомляють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, для Хмельниччини профінансовано 374,1 млн.грн. Допомогу отримають близько 375 тисяч пенсіонерів.

Мапа селянських повстань 1930 року
Розділ Інше

90 років тому на теренах північної частини Хмельниччини відбулися масові селянські виступи проти колективізації. Згодом ці виступи переросли у антирадянські повстання. Фактично з нашого регіону вони поширилися на всю радянську Україну і тривали аж до осені 1932 р. Лише з початком голоду 1932-1933 рр. ці повстання згасають. Сьогодні деякі історики називають ці заворушення селянським «майданом». Про причини, хід подій та наслідки антиколгоспних виступів на Шепетівщині мова піде далі.

Вогнеборці разом із лісівниками ліквідували пожежу лісової підстилки
Розділ Події

Необорежне поводження з вогнем мало не призвело до займання лісу. Вчора, 22 квітня о 16:58 на пункт зв’язку 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу лісової підстилки на території ДП «Шепетівський лісгосп».

Пожежна дружина Шепетівського лісгоспу долучилась до гасіння лісів на Житомирщині
Розділ Події

На допомогу житомирянам у гасінні масштабних лісових пожеж вирушив зведений загін добровільної пожежної дружини Шепетівського лісгоспу. Лісівники розповіли в яких умовах з колегами гасили лісові пожежі на Житомирщині.

Шепетівські пожежники врятували 67-річного чоловіка з палаючого будинку
Розділ Події

Вчора, 22 квітня о 22:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Кам’янка Славутського району. На місце події було негайно направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка та команда відомчої пожежної охорони військової частини с. Цвітоха Славутського району.

0
репостів
0
репостів