Четвер, 02 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбувся онлайн-брифінг в Хмельницькій облдержадміністрації, де заступниця голови ОДА Оксана Ситницька повідомила про ситуацію з коронавірусом COVID-19 в Шепетівці.

31 березня під час патрулювання по вулиці Судилківській у Шепетівці члени групи реагування патрульної поліції помітили підозрілого чоловіка із навантаженим візком. Під час перевірки поліцейські виявили у візку металеві елементи залізничної колії.

Сьогодні відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. Учасники засідання розглянули три питання порядку денного.

Сьогодні, попри карантин, у Шепетівці на весільний рушник стала пара молодят. Про це повідомив Шепетівський МР відділ ДРАЦС Центрально-Західного МУ Міністерства юстиції.

Задля запобігання поширення на території Шепетівки коронавірусу COVID-19 представники штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації щодня моніторять коло осіб, що перебувають на самоізоляції для виявлення тих, хто потребує послуг з доставки продуктових наборів та товарів першої необхідності (крім тих кого забезпечують родичі, сусіди та Шепетівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Вчора близько 18 год на залізничному переїзді біля села Олешин Хмельницького району сталась ДТП за участю автомобіля та потяга. Водій автомобіля "ВАЗ 2106" допустив зіткнення з локомотивом вантажного потяга, який рухався у напрямку Шепетівки.

Подія мала місце вчора, 1 квітня, близько 03.30 години в місті Шепетівка по Старокостянтинівському шосе. Потерпілий вранці звернувся до місцевого відділку поліції, і вже за кілька годин правоохоронці встановили і затримали зловмисників.

0
репостів
0
репостів