Понеділок, 16 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці збиралась "надзвичайна" комісія щодо запобігання поширенню COVID-19
Розділ Події

Сьогодні, 16 березня,  відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято ряд важливих рішень щодо запобігання поширенню на території міста коронавірусної інфекції та обговорили можливі шляхи додаткового фінансування галузі медицини.

У зв’язку можливістю поширення коронавірусної інфекції, Шепетівська міська рада закликає шепетівчан обмежити пересування та перебування у громадських місцях, не відвідувати заклади культури, управління праці та соціального захисту населення, кафе, ресторани, торгові центри тощо, а людям, які мають симптоми вірусних захворювань самоізолюватися.

Заклади культури міста дезінфікували з метою попередження поширення коронавірусу. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

У Шепетівській виправній колонії відбулися тренування кінологів
Розділ Події

Сьогодні, 16 березня на базі державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» було проведено практичне тренування кінологів зі службовими собаками. До участі був запрошений фахівець Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області.

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Дмитро Габінет провів позачергове засідання колегії обласної державної адміністрації. До участі у колегії долучилися голова обласної ради Михайло Загородний та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. На порядок денний виносилося питання про внесення змін до обласного бюджету Хмельницької області на 2020 рік.

Інформуємо, що відповідно до рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 р., на території Хмельницької області діятимуть “гарячі” телефонні лінії, зателефонувавши  на які ви зможете отримати фахову консультацію з питань профілактики поширення коронавірусу COVID-19 та порядку дій у разі виникнення підозри за це захворювання.

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

0
репостів
0
репостів