Неділя, 01 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

27 лютого 2020 року завідувачем сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації, Козачук О.В., головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації, Федорчук О.Г., головним спеціалістом відділу охорони здоров’ я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради, Паламарчук Н.М., та інспектором сектору ювенальної поліції Шепетівського ВП ГУНП Карасьом В.В. проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім’я» у селищі Гриців та селі Корпилівка.

На території Судилківської ОТГ шукали неоформлених працівників
Розділ Бізнес

З метою детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам на виконання розпорядження голови Шепетівської райдержадміністрації від 13.02. 2020 року №38/2020-р, 26 лютого 2020 року було проведено обстеження об’єктів господарювання, які знаходяться на території Судилківської об’єднаної територіальної громади.

У селі Новичі зустрічали весну
Розділ Культура

29 лютого, у останній "додатковий" день зими 2020 року, в селі Новичі відбулося святкове дійство, приурочене Масниці - зустрічі весни - "Прийди, прийди, весна - красна!".

Вчора, 29 лютого о 22:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу ще одного житлового будинку на вул. Судилківська в м. Шепетівка. До місця виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів