Понеділок, 03 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за злочини проти власності місцевого жителя визнано винуватим у скоєнні злочинів, передбачених частиною другою статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно), частиною другою статті 189 (вимагання, вчинене повторно), частиною другою статті 162 (незаконне проникнення до житла із застосуванням насильства) Кримінального кодексу України та на підставі ч.1 ст.70 КК України за сукупністю вказаних злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винною 41-річну мешканку Шепетівки за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, а також за частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка та надання неправомірної вигоди за вчинення  службовою особою, яка займає відповідальне становище в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, та покарав остаточно 5 роками 6 місяцями ув’язнення з конфіскацією всього майна, яке є у власності, крім житла.

Шепетівська ФК "Темп" пройшла до фіналу чемпіонату області з футзалу
Розділ Спорт

На Хмельниччині з 25 січня триває чемпіонат області з футзалу.

У Шепетівці проведуть спецпоказ фільму "Наші Котики" з творчою групою фільму
Розділ Культура

4 лютого в кінотеатрі "Старлофт "відбудеться спецпоказ неполіткоректної патріотичної комедії «Наші Котики». Під час заходу можна буде поспілкуватися з творчою групою фільму.

Сектор ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції запрошує долучитися до загальнообласного безтермінового проекту "Бандеролька дружби".

Юний грицівчанин став переможцем обласного фотоконкурсу
Розділ Культура

Завершився обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!», яка проводилась з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття нових юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни.

31 січня 2020 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Хмельницької області.

Завершився І тур обласного конкурсу «Учитель року-2020».

Сьогодні, 3 лютого, на вулиці Валі Котика, біля готельно-ресторанного комплексу “Асторія” сталася дорожньо-транспортна пригода.

0
репостів
0
репостів