Середа, 30 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 30 грудня, роковини загибелі почесного шепетівчанина, учасника російсько-української війни, старшини Повітряних сил ЗСУ, Героя Валентина Драчука.У 2014 році його життя обірвали множинні вогнепальні поранення під час бойових дій у зоні АТО. З того часу минуло вже 6 років. Але рана втрати рідним болить й досі. Дружина Олена погодилася поділитися історією Валентина.

Сьогодні, напередодні Нового року, в облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія вручення відзнак та премій для активної та прогресивної молоді, кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 30 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 39179 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1435 - діти, 3126 - медпрацівники.

Закінчується 2020 рік, час підводити підсумки. Цей рік був складний. Багато людей опинилися на межі виживання. У період боротьби під час пандемії COVID-19 працівники Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надавали соціальні послуги за місцем проживання клієнтів, а також в онлайн – режимі та у вигляді відео — конференцій.

Сьогодні, у переддень новорічних свят, ще 29 нових легкових автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD, які закупили для сімейних лікарів сільських амбулаторій Хмельниччини, вирушать до нових власників.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів