Понеділок, 21 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким неодноразово судимого, в тому числі за аналогічні умисні тяжкі злочини проти власності, місцевого жителя визнано винуватим у пред’явленому обвинуваченні за частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжки), поєднані із проникненням у інше приміщення, вчинені повторно), частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно) Кримінального кодексу України та на підставі частини першої статті 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим призначено покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Хмельницька ОДА повідомила свіжу статистику захворюваності на COVID-19. Сьогоднішні цифри, на перший погляд, вселяють оптимізм: лише 37 нових інфікованих та аж 919 одужавших.

16 грудня 2020 року правоохоронцями було зафіксовано факт шахрайських дій невстановленими особами відносно мешканців однієї з квартир у нашому місті.  Про це повідомили у ПрАТ «Шепетівкагаз».

Аби детально обговорити питання завершення реформи децентралізації та реорганізації РДА у Хмельницькій області, сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гамалій зустрівся з головами районних державних адміністрацій. До спілкування долучилися заступник голови ОДА Сергій Ткачук та радник голови Сергій Тюрін.

У шепетівському центрі зайнятості підвели підсумки 30 років роботи
Розділ Бізнес

2020 рік для Шепетівської міськрайонної філії Хмемельницького обласного центру зайнятості – ювілейний. 21 грудня виповнюється 30 років від дня її створення.

Шепетівські музиканти здобули перемоги на обласному дистанційному огляді
Розділ Культура

Одразу дві найвищі нагороди здобули шепетівські музиканти на Хмельницькому обласному дистанційному огляді. Про це повідомили на сайті Шепетівського будинку культури.

Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівки з вільної боротьби
Розділ Спорт

19 грудня в День Святого Миколи Чудотворця відбувся, традиційний відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці вогнеборці рятували від знищення господарчу споруду
Розділ Події

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області 20 грудня, близько 16:00, у Шепетівці на вулиці Залізничній виникла пожежа господарчої будівлі.

0
репостів
0
репостів