Четвер, 26 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 26 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 29297 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1008 - діти, 2074 - медпрацівники, 2185 - працівники освіти.

Наразі 47-річному рецидивісту вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв зловмисника під варту.

Шепетівські рятувальники провели дезінфекцію навчальних закладів та лікарні
Розділ Події

25 листопада рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини  здійснили дезінфекцію місцевих зовнішніх споруд, спортивних та ігрових майданчиків ЗОШ №8 та ДНЗ «Ялинка» на вул. Горького.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призводить до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої особи) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів