Понеділок, 02 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 19.00 2 листопада у місті Шепетівка підтверджено 15 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19, з них один летальний (жінка 1956 р.н.) У 7 шепетівчан, які хворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, контрольний ПЛР-тест показав негативний результат.

Грицівська селищна територіальна виборча комісія оголосила результати виборів Грицівської селищної ради Шепетівського району, а також виборів Грицівського селищного голови. 

Лайфхак дня: як платити за газ 6,33 грн/куб замість 8,59 грн/куб
Розділ Бізнес

Як ми повідомляли, для мешканців Шепетівки та Шепетівського району, яких обслуговує ПАТ «Шепетівкагаз», ціна за спожитий газ у листопаді зросла порівняно з жовтнем, на 2,29 гривні і сягла 8,59 гривні за метр кубічний. Але є спосіб платити за газ менше.

Для формування нового освітнього простору Опорний заклад освіти «Грицівський ліцей» взяв участь у проєкті за урядовою програмою «Спроможна школа для кращих результатів». Як наслідок  –  в школі з’явився новий кабінет біології.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області розповів про об’єкти міста, на яких рятувальники проводили заходи з дезінфекції.

0
репостів
0
репостів