П'ятниця, 03 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

10 дітей району, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом, взяли участь в щорічній обласній благодійній акції "Ялинка бажань". Діти підготували малюнки до нового року із своїми проханнями та побажаннями.

На Шепетівщині щорічно реєструються випадки захворювання на сказ тварин. Так, в минулому 2019 році зареєстровано 4 випадки – три собаки та одна лисиця. Захворюваність реєструвалася в селах Хутір, Білокриниччя, Коськів та м. Шепетівка. За медичною допомогою з приводу покусів, ослюнення, подряпин тваринами звернулось за минулий рік 70 чоловік, в т. ч. 30 дітей до 17 років. В 16-ти випадках назначались антирабічні щеплення.

1 січня шепетівські рятувальники здійснили перевірку Центральної районної лікарні,  аби не допустити виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій у період Новорічних та Різдвяних свят.

2 січня о 16:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в безгосподарчій будівлі на вул. Героїв Небесної Сотні у м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів