П'ятниця, 24 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні близько пів на дев'яту вечора, неподалік перехрестя Проспекта Миру та вулиці Чкалова, водій автомобіля Ауді не впорався з керуванням та влетів одразу у три інших авто.

24 січня о 12:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили 152 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Минулого тижня стартував щорічний український «Інженерний тиждень», що був приурочений дню народження Сергія Корольова.  Педагоги та учні Шепетівського НВК№3 разом із командами 717 закладів з різних областей України брали участь у цьому надзвичайно цікавому заході. 

Шепетівська дитяча бібліотека запрошує на книжкову виставку
Розділ Культура

З 21 січня у читальному залі Шепетівської міської бібліотеки для дітей відкрилась книжкова виставка, присвячена Дню Соборності України «Великий день єднання».

Проведеною Шепетівською місцевою прокуратурою перевіркою законності використання майна та земельних ділянок, наданих у користування одній із виправних колоній на території області, встановлено факт самовільного заняття такої земельної ділянки суб’єктом господарювання.

«Визнати винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України, призначивши покарання із застосуванням вимог ч.1 ст.69 КК України у виді позбавлення волі строком на 4 роки з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна, крім житла», – такий вирок ухвалив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченій у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно.

Учора вранці, 23 січня, в Шепетівській виправній колонії під час огляду чергової зміни в молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки молодшого сержанта внутрішньої служби С. було виявлено та вилучено заборонені речовини.

24 січня представники Національної поліції завітали у 21 Державну пожежно-рятувальну частину, аби ще раз обговорити з вогнеборцями аварійні ситуації на дорогах.

0
репостів
0
репостів