Четвер, 23 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Частина народних депутатів України, які прилетіли на 50-й Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі, заявили, що дорогу і їхнє проживання фінансує Український дім у Давосі, співзасновником якого є український олігарх Віктор Пінчук.

23 січня у приміщенні райдержадміністрації для її працівників відбулося спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту за участі представників Служби порятунку Шепетівського району.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за частиною 3 статті 15 частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України жителя Деражнянського району визнано винуватим у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання із застосуванням частини першої статті 69 КК України у виді арешту строком на 6 місяців.

Шепетівська команда "Темп" змагатиметься у чемпіонаті області з футзалу
Розділ Спорт
Цієї суботи, 25 січня, стартує новий чемпіонат області з футзалу.

22 січня працівники кримінальної поліції Головного управління НП Житомирщини затримали у м. Шепетівці Хмельницької області підозрюваного у нападі на літню жительку Андрушівського району. Розбійник вдерся в оселю немічної пенсіонерки звечора 18 січня та вчинив глум. Нині 55-річний чоловік під вартою.

Під час перевірки у роботі Шепетівського лісгоспу виявили недоліки
Розділ Бізнес

21 січня 2020 року було проведено огляд лісокомплексу ДП «Шепетівський лісгосп» та окремих ділянок заготівлі деревини.

У Шепетівській бібліотеці провели урок історичної пам'яті
Розділ Культура

22 січня 2020 року в міській бібліотеці №1 відбувся урок історичної пам’яті «Соборність рідної землі – основа нації й держави».

0
репостів
0
репостів