Середа, 22 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Андрій народився 2 лютого 1978 року. В 1985р. Андрій пішов до першого класу Великомедведівської початкової школи. Згодом продовжив навчання в Травлинській середній школі. Був звичайним хлопчаком. Мав багато друзів, з якими купався в ставку, гасав курними дорогами на велосипеді, допомагав батькам по господарству та мамі на фермі.

Юні шепетівчани привезли призові місця з конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва
Розділ Культура

З 16 по 18 січня 2020 у м. Мукачево, Закарпатської області відбувся ХХІІІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль естрадної пісні "Різдвяна зіронька" 2020.

Учні та вчителі плесенської школи утворили живий ланцюг до Дня Соборності
Розділ Культура

День соборності України щороку відзначають 22 січня.

"Ліс у смартфоні": кожен може перевірити законність рубок
Розділ Бізнес

Уже мешканці 16 областей України можуть перевірити онлайн законність заготівлі деревини.

Шепетівський лісгосп придбав новий агрегат
Розділ Бізнес

Проведення догляду за лісовими культурами та рубок догляду в молодняках є одним з пріоритетних завдань лісівників.

З метою запобігання бездоглядності та безпритульності серед дітей, виявлення малолітніх та неповнолітніх дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, недопущення вживання ними алкогольних напоїв, тютюнових виробів, у Шепетівському районі систематично проводяться рейди «Діти вулиці», «Сім’я».

Шепетівщина долучилася до всеукраїнського флешмобу "Мости єднання"
Розділ Культура

З метою вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, згуртування громад Україн працівники райдержадміністрації та районної ради долучилися до загальноукраїнського флешмобу "Мости єднання", присвяченого Дню Соборності України.

У Шепетівці відзначили День Соборності України
Розділ Культура

Сьогодні, 22 січня, у Шепетівці пройшов тематичний захід, присвячений Дню Соборності України.

Сьогодні, 22 січня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання щодо тимчасового призупинення освітнього процесу у Шепетівському НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – гімназія». Дане рішення викликане збільшенням захворюваності на грип та ГРВІ серед школярів даного навчального закладу.

Чотири роки позбавлення волі – до такого покарання засудив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченого у грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно (частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України).

0
репостів
0
репостів