Понеділок, 29 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Юні шепетівські футболісти провели тренувальний збір на Одещині
Розділ Спорт

З 14 по 21 липня дитяча команда 2006-2007 р.н. Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» спільно з федерацію футболу Шепетівського району та ОТГ провела тренувальні збори в спортивно-оздоровчому центрі  «Каштан»,  що розташовується у Одеської області.

Першого серпня 2018-го року шепетівчани проводили в останню путь начальника радіолокаційної станції батареї управління артилерійської розвідки бригадної артилерійської групи, прапорщика Анатолія Андрощука. Горе прийшло у родину шепетівчан Віри Федорівни і Володимира Сергійовича Андрощуків – загинув їхній старший син, 41-річний Анатолій. 

Лише 23 роки життя відміряла доля Гаврилюку Сергію Євгеновичу, уродженцю с.Червоний Цвіт Шепетівського району.

Для деяких будинків у Шепетівці знову відключать газ
Розділ Бізнес

Майже весь минулий тиждень Шепетівка була без газопостачання, це було планове відключення заради профілактики обладнання. Зараз газопостачання відновлено, але деяким нетерплячим шепетівчанам його відключать знову.

Вчора у водоймі, що знаходиться між Шепетівським цукровим комбінатом та управлінською компанією "Управдом" виявили труп чоловіка 1968 року народження. На місце події спочатку прибули правоохоронці, а потім рятувальники щоб дістати тіло з води.

0
репостів
0
репостів