Понеділок, 09 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Управління соціального захисту населення Шепетівської РДА проінформувало, що відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» з 1 грудня 2019 року змінюється прожитковий мінімум на одну особу для основних соціальних і демографічних груп населення. Далі ми наводимо конкретні цифри по кокретних соціальних групах населення.

До Всесвітнього Дня української хустки, який відзначали 7 грудня, в Україні запустили яскравий флешмоб “Зроби фото з хусткою”.

У місті пройшла відкрита Спартакіада серед військовослужбовців та силових структур
Розділ Спорт

З нагоди Дня Збройних Сил України з 19 листопада по 5 грудня 2019 року у нашому місті пройшла відкрита Спартакіада серед військовослужбовців та силових структур.

Шепетівський боксер отримав срібну нагороду у чемпіонаті України з боксу серед молоді
Розділ Спорт

З 2 по 8 грудня 2019 року в місті Львів проходив чемпіонат України з боксу серед молоді.

Шепетівські юні спортсмени вибороли срібло на Відкритому чемпіонаті Хмельницької області з вільної боротьби
Розділ Спорт

7 грудня 2019 року у місті Хмельницький відбувся Відкритий чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2010 р.н.

Днями, з нагоди державного свята  — Дня Збройних Cил України, Шепетівська міська бібліотека для дітей запросила на інформаційний діалог «Ім`я величне — захисник Вітчизни” вихованців  Шепетівського Клубу національно-патріотичного виховання молоді та керівника ГО "ОТГ-23" Олену Драчук.

0
репостів
0
репостів