П'ятниця, 20 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Вчора, 20 грудня, як повідомляє "Детектор Медіа", головою Громадського телебачення призначили шепетівчанку Юлію Банкову. Жінка є однією із засновниць hromadske, шефредакторкою та ведучою програми «Нині вже». Юлія народилася і виросла у Шепетівці, закінчила місцеву ЗОШ №3. У Києві здобувала вищу освіту журналіста і там залишилася працювати за спеціальністю.
У Шепетівці відкривають довгоочікуваний кінотеатр
Розділ Події

Завтра у Шепетівці розпочне роботу довгоочікуваний кінотеатр, щоправда не там де багато хто очікував.

У центрі реабілітації для дітей відзначили День Святого Миколая
Розділ Події

20 грудня у Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулось свято з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця.

У міському будинку культури відбувся святковий ранок
Розділ Події

Сьогодні  у міському будинку культури відбувся святковий ранок для дітлахів з багатодітних сімей, в яких виховується 4 і більше дитини, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Напередодні нового року в Шепетівському міському ЦЕНТУМ розпочала свою роботу міська виставка новорічних композицій, до якої долучились учні та учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста.

19 грудня на Шепетівщині із робочою поїздкою перебував голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет. Зокрема, він  відвідав Плесенську сільську раду, де 22 грудня відбудуться перші вибори до Плесенської об’єднаної територіальної громади, до якої увійде територія Пліщинської сільської ради.

Вчора о 22:19 годині по проспекту Миру в м. Шепетівка 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», допустив наїзд на 14-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

Вчора, 19 грудня, у селі Жолудки Шепетівського району на водоймі загинуло двоє чоловіків.

0
репостів
0
репостів