П'ятниця, 13 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У будинку культури хлопці кусали Калиту, а дівчата ворожили
Розділ Культура

12 грудня у переддень великого свята Андрія Первозваного в ошатній залі шепетівського будинку культури зібрались ворожити... Господарі свята ознайомили гуртківців зі звичаями та традиціями українського свята.

У Шепетівській Виправній Колонії проведено збір за сигналом оповіщення «Буря»
Розділ Події

Відповідно до наказу начальника Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції № 184/ОД-19 від 10.12.2019 року Про здійснення інспекторської перевірки діяльності державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» з 11-13 грудня 2019 року було здійснено інспекторську перевірку діяльності установи.

У Шепетівці вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
Розділ Події

Сьогодні біля пам’ятного  знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся меморіальний захід. Щоб вшанувати пам’ять чорнобильців зібралися ліквідатори та постраждалі від наслідків аварії, члени Шепетівського міського товариства «Союз Чорнобиль», посадовці міської ради, представники громадських організацій, духовенство та містяни.

Сьогодні, 13 грудня, суд обрав голові Грицівської ОТГ запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави в розмірі 168 160 гривень. Також підозрювану на період розслідування відсторонили з посади очільниці ОТГ. 

За минулий тиждень по Шепетівському району зареєстровано 397 випадків захворювань на ГРВІ - повідомляють у Шепетівському відділі лабораторного центру МОЗ України.

У міській бібліотеці шепетівчани поважного віку розмовляли про свято Андрія
Розділ Культура

11 грудня у міській бібліотеці №1 відбулося народознавче свято «Я тобі, Андрію…».

У Хмельницькому нагородили шепетівчанина-учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
Розділ Культура

12 грудня, напередодні День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  у Хмельницькому біля пам’ятника «Героям-пожежникам, які врятували світ від ядерної катастрофи», зібрались учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, ветерани пожежної охорони, громада, керівництво міста та області на мітинг-реквієм. До пам’ятних заходів долучилися і працівники ДСНС.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області кримінальне провадження відносно жителя Баранівського району Житомирської області за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) КК України закрито в зв’язку з відмовою потерпілого від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

0
репостів
0
репостів