П'ятниця, 08 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівському районі на залізничному переїзді у с. Михайлючка потяг розчавив автомобіль «Шкода Октавія». Обійшлося без жертв — водій та пасажири встигли залишити транспортний засіб, який заглох прямо на колії.

7 листопада 2019 року своє 90-річчя від дня народження відзначила жителька міста Шепетівка — Паламарчук Ганна Федорівна. З ювілейною датою її  завітали привітати міський голова Михайло Полодюк, голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко і начальник організаційного відділу міської ради Людмила Кішик.

У Шепетівській школі-інтернат пройшли спортивні змагання
Розділ Спорт

6 листопада у Шепетівській спеціалізованій школі-інтернат пройшли змагання «Веселі старти».

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

   Після спалаху кору Україна стоїть на порозі ще одної небезпечної хвороби – дифтерії. У жовтні поточного року випадки захворювання на дифтерію виявили на Закарпатті, Тернопільській області, та в містах Київ, Харків, Хмельницький – всього більше 20 випадків. Ця інфекція небезпечніше від кору, адже смертність складає 50%.

0
репостів
0
репостів