Четвер, 07 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка
У шепетівському будинку престарілих запустили ліфт для маломобільних груп населення
Розділ Події

7 листопада у стаціонарному відділенні Шепетівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) запустили ліфт, який нещодавно встановили за кошти міського бюджету.

Уже близько 10 років старший інспектор ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції Ольга Семенюк є справжньою помічницею Святого Миколая — збирає іграшки, одяг та інші необхідні речі та передає їх у сім’ї, які цього потребують. Колеги повністю підтримують ініціативу Ольги і часто теж приносять пакунки з речами.

У Судилкові пройшов футбольний турнір серед дівчат
Розділ Спорт

Сьогодні, 7 листопада, у селі Судилків пройшов відкритий турнір Судилківської ОТГ з футболу серед дівчат.

Сьогодні, 7 листопада,  відбулось засідання Верховного суду України,  під час якого було розглянуто касаційну скаргу ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» щодо дій судових виконавців.

На колегії районної державної адміністрації, яке відбулося 31.10. 2019 року, було заслухано питання про підсумки роботи управління соціального захисту населення щодо організації та проведення оздоровчої компанії – "Літо – 2019".

Зараз лісівники Хмельниччини ведуть осінню посадку лісу. На ділянках, де влітку й восени завершено лісозаготівельні роботи, проведено очищення лісосік від порубкових решток і підготовлено ґрунт, якраз за сприятливих умов слушно провести заліснення.

Боксери Шепетівської ДЮСШ вибороли золото на міжнародному турнірі «Lutsk Boxing Cup — 2019»
Розділ Спорт

З 31 жовтня по 3 листопада у місті Луцьк проходив міжнародний боксерський турнір «Lutsk Boxing Cup — 2019».

Шепетівські поліцейські зіграли товариський матч з вихованцями школи-інтернату
Розділ Спорт

Футбольна команда Шепетівського відділу поліції зіграла товариський матч з вихованцями місцевої школи-інтернату. Перемогла дружба —1:1. Та найбільшої радості представникам обох команд принесло неформальне дружнє спілкування дорослих з підопічними дітьми.

0
репостів
0
репостів