Четвер, 14 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

До Всесвітнього Дня боротьби з цукровим діабетом в КП “КНП Шепетівський центр ПМСД” всі охочі мали змогу визначити рівень глюкози в крові та отримати консультації з приводу профілактики даного захворювання.

Легкоатлет з Шепетівщини виборов срібло у чемпіонаті України з кросу
Розділ Спорт

30-31 жовтня в Ужгороді відбувся чемпіонат України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків, який став вирішальним етапом відбору на чемпіонат Європи (8 грудня, Лісабон, Португалія) та чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій  (9 листопада, Беране, Чорногорія) з кросу.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним обвинуваченого в нанесенні умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження (частина 1 статті 122 Кримінального кодексу України) та призначив покарання – 2 роки позбавлення волі, звільнивши від його відбування на 2 іспитових роки (на підставі статті 75 КК України).

8 листопада о 8 год житель с. Білокриниччя Судилківської сільської ради вранці виводив на випас кобилу. Коли припинав кобилу, з кущів вибіг лис і почав робити спроби напасти. Власник тварини побіг додому за засобами захисту. Коли повернувся, лис лежав біля кобили мертвий (забитий кобилою), кобила була в крові в області голови — в ділянці нижньої щелепи, нижньої губи, лоба роздерто. Власник повідомив державну службу ветеринарної медицини про дану подію.

У рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності 12 листопада в гості до рятувальників 21 Державної аварійно-рятувальної частини завітали вихованці загальноосвітньої школи №6, що в м. Шепетівка.

Споживачі електроенергії часто натрапляли на труднощі при передачі показників лічильника за допомогою сервісу «SMS-показ». Певні технічні обмеження обладнання оператора зв’язку при масовому використанні сервісу і спричиняли ці труднощі.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно трьох жительок Шепетівки, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами першою, другою статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинені групою осіб), частиною першою статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), частиною другою статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, вчинене матір’ю) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів