Вівторок, 12 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

8 листопада безробітних громадян, які перебувають на обліку в Шепетівському міському центрі зайнятості, запросили до участі в семінарі «Відшкодування витрат на няню для дитини до 3 років». Юристка місцевого центру пояснила учасникам навчання, як працює урядова ініціатива та що необхідно, щоб стати нянею.

8 листопада в приміщенні Хмельницького національного університету відбувся завершальний (очний) етап обласного відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій. Даний захід проходив у два етапи: перший (заочний) етап з 1 по 11 жовтня 2019 року.

Вартість блакитного палива зросла. У листопаді ціна на природний газ для потреб населення змінилася. 

Шепетівська міська рада продає 8 земельних ділянок
Розділ Події

20 листопада 2019 року о 10:00 відбудуться земельні торги, де буде виставлено на продаж вісім земельних ділянок за наступними адресами: вул. Судилківська 92-М; вул. Валі Котика 13-А; вул. Митрополита Шептицького, 110-А; Старокостянтинівське шосе 18-Б; Старокостянтинівське шосе 16-Б; вул. Героїв Небесної Сотні 23 А; вул. Героїв Небесної Сотні 38 А; вул. Героїв Небесної Сотні 56.

На початку листопада відбувся черговий захід на виконання Міської соціальної програми  «Сім’я». Тренінг « Сила слова», проведений  громадською організацією « Центр « Натхнення»» і відділом у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту мав за мету навчити учасників будувати стосунки в сім’ї на засадах взаєморозуміння і гуманізму.

0
репостів
0
репостів