Понеділок, 11 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання із застосуванням статті 69 КК України у виді позбавлення волі на строк 2 роки.

Шепетівська команда привезла золото з обласного чемпіонату з баскетболу
Розділ Спорт

З 5 до 7 листопада 2019 року в м. Хмельницькому відбувся відкритий обласний чемпіонат з баскетболу серед команд юнаків 2006-2007 р.н.

9 листопада о 02:03 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди житлового сектору в с. Курганівка Шепетівського району.

9 листопада близько 18.15 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Део Ланос», скоїв наїзд на 36-річного пішохода, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

0
репостів
0
репостів