Четвер, 05 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
Шеф-редактор програми "Ревізор" повторно завітала в Шепетівку
Розділ Події
19 травня наше місто відвідала команда програми "Ревізор", яка виходить на Новому каналі. Шепетівчани з нетерпінням чекають, коли нарешті вийде програма з нашим містом, а тим часом одному із закладів Шепетівки дали другий шанс.
4 листопада 2015 року особи, які відбувають покарання в Шепетівській виправній колонії (№98) управління ДПтС України у Хмельницькій області, скористалися вільним доступом до глобальної мережі Інтернет через спеціальну інформаційно-комунікаційну систему «СІКС», яка працює в спеціально облаштованому інтернет-класі для засуджених.
В обласну раду пройшло троє шепетівчан і один судилківчанин
Розділ Події
Сьогодні обласна виборча комісія нарешті оприлюднила результати виборів до Хмельницької обласної ради. Про це повідомив Незалежний громадський портал.
У ДП «Шепетівське лісове господарство» Хмельницького ОУЛМГ триває заготівля жолудя дуба звичайного. Підприємство вже припасло 5,1 тонни лісового насіння. Про це повідомила Прес-служба Шепетівського лісгоспу. 
Оврашко Сергій Миколайович. Від будівельника до Героя війни.
Розділ Інше
23 жовтня 2015 року відбувся День пам’яті учасника АТО і нашого земляка Сергія Оврашка. 22 жовтня Сергію виповнилося б 39 літ. З цієї нагоди учні Шепетівського професійного ліцею відвідали тематичну виставку в краєзнавчому музеї та мали нагоду зустрітись з воїнами АТО, які особисто знали або воювали із Сергієм Миколайовичем: Володимиром Аврамчуком, Юрієм Варавою, Віталієм Касянюком, Олександром Ставником. 

Для ознайомлення ми пропонуємо Вам біографічну довідку про нашого героя-земляка, яку члену гуртка «Історичне краєзнавство» (центр «Воїни АТО») Мельничуку Назарію (гр..№204) допомогла підготувати Лідія Денисівна Юхимович - науковий працівник музею. 
0
репостів
0
репостів