Середа, 07 листопада 2012 — Сайт міста Шепетівка
Зловмисник поїхав у Київ на заробітки, познайомився там із місцевим таксистом, і коли прийшов час повертатися додому, попросив того за хорошу плату відвезти його до Шепетівки.
- Чоловік погодився і справді отримав свої чесно зароблені 1400 гривень, але пасажир не поспішав відпускати автомобіль, каже співробітник прес-служби управління міліції у Хмельницькійобласті Катерина Шуприган. - Тож вони заїхали ще за братом клієнта, трохи розважилися у місцевому барі, а потім зібралися їхати в одне із сіл району до родичів.
Таксист погодився їх відвезти, але запросив за цю послугу ще 125 гривень. Пасажири нібито погодились, але по дорозі почали нарікати, що і так багато йому заплатили. Той, що сидів поруч, почав бити водія, а пасажир, який перебував на задньому сидінні, накинув йому на шию пасок і взявся душити. Вирішивши, що власне життя важливіше, ніж автомобіль і майно, 36-річний чоловік вирвався із рук розлючених молодиків і подався навтьоки.
Зловмисники ж швиденько перегрупувались, один із них сів за кермо і вони поїхали далі, але оскільки були добряче напідпитку, то далеко не заїхали: автомобіль з’їхав у кювет і врізався у дерево. Відбувшись тільки переляком, вони залишили автомобіль на місці ДТП, а із салону забрали все цінне: два мобільних телефони, радіостанцію, та ще й номери відкрутили, — і подалися навтьоки.
Тим часом потерпілий зателефонував до Шепетівського міськвідділу міліції і повідомив про те, що з ним сталося.
Стосовно молодих чоловіків було порушено кримінальні справи. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі і чекають на засідання суду, який і визначить належну міру покарання.
Животворча сила слова
Розділ Культура
08 листопада 2012, 00:00

Животворча сила слова

7 листопада 2012 року в центральну районну бібліотеку ім. Коцюбинського завітали учні 8-10 класів Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В рамках тижня української мови і писемності, День якої відзначається 9 листопада, було проведено літературний вечір "Животворча сила слова".
0
репостів
0
репостів