Понеділок, 05 листопада 2012 — Сайт міста Шепетівка
Вибори в 190 окрузі сфальшовано
Розділ Події
Про це заявив на брифінгу в Києві координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.
Чемпіонат України з легкоатлетичного кросу
Розділ Спорт
Нещодавно у місті Біла-Церква пройшли змагання чемпіонату України з легкоатлетичного кросу в усіх вікових групах. Збірна команда Хмельницької області виступала не повним складом і у підсумку посіла 5-те загальнокомандне місце.
05 листопада 2012, 18:18

Наживались на цементі

Співробітники СБУ викрили факт протиправної діяльність двох жителів Хмельницької області, які організували у місті Шепетівка підпільний цех з розфасовки навального цементу нижчого ґатунку у мішки з маркуванням цементу вищої якості.
Встановлено, що двоє місцевих мешканців з червня по вересень ц.р. закупили у ПАТ «Подільський цемент» 2631 тонни цементу низької якості. У подальшому зловмисники розфасували його у контрафактні мішки та реалізували під виглядом цементу вищого ґатунку цього ж виробника. Незаконно використовуючи знак для товарів та послуг ПАТ «Подільський цемент», зловмисники отримали незаконний прибуток у сумі 500 тис гривень.
27 жовтня ц.р. слідчими УСБУ в Хмельницькій області стосовно правопорушників порушено кримінальну справу за ч.2 ст.229 (незаконне використання знака для товарів та послуг, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
05 листопада 2012, 16:39

Губернатора Ядуху викрито

Електронна система “Вибори-2012” Центральної виборчої комісії мляво, але впевнено творить нову історію українського парламентаризму. На зміну старій системі обрання депутатів за партійними списками прийшла змішана, яка заклала підвалини розвитку мажоритарної системи. Саме самовисуванці, кандидати у нардепи на місцях стали об’єктом підвищеної уваги з боку партії влади. Регіонали з багатьма із ними на початковому етапі уклали неформальні домовленості подальшої співпраці у Верховній Раді. “Пакти про ненапад” трималися у суворій таємниці.
Внаслідок витоку газу з газового котла у Шепетівці чоловік, жінка і троє їхніх дітей отруїлися побутовим газом.
0
репостів
0
репостів