П'ятниця, 23 листопада 2012 — Сайт міста Шепетівка
Наші ветерани футболу виявились найслабшими
Розділ Спорт
Закінчився чемпіонат області з футболу серед ветеранів спорту в якому брали участь 4 команди. Волочиські футболісти через фінансові труднощі змушені були припинити виступи на змаганнях.
Фестиваль патріотичної пісні
Розділ Культура
Традиційно у листопаді місяці у місті проходить фестиваль патріотичної пісні в ЦДЮТ. Пісенні колективи навчальних закладів активно взяли участь у проведенні концерту. Високим рівнем підготовки відзначились колективи СЗОШ-інтернату, ЗОШ№1,3, НВК№1,2,3, СЗОШ№2.
Обласний семінар керівників театральних колективів
Розділ Культура
22 листопада в м.Шепетівці відбувся обласний семінар керівників театральних колективів. Ми радо зустрічали гостей зі всієї області. Семінар відбувся в ЦДЮТ та СЗОШ-інтернат.
Відомо, що день, який минає, обміну і поверненню не підлягає. Тому про реалізацію запланованого потрібно дбати щоденно, надто директорам ЗНЗ. 21.11.2012 на базі Рилівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар керівників шкіл з теми "Тайм-менеджмент у діяльності керівника сучасного навчального закладу.
Поезія мого серця
Розділ Культура
23 листопада 2012, 17:21

Поезія мого серця

"Поезія мого серця" - таку назву мав творчий вечір самобутнього майстра художнього слова Анатолія Григоровича Малюка, члена літературно-мистецької студії "Доля". Цього вечора зібралися члени студії "Доля", шанувальники художнього слова та друзі Анатолія Григоровича з нагоди його 75-річчя та 10-річчя творчості.
0
репостів
0
репостів