Версія для друку
Розділ Бізнес

У Шепетівці перевірили 48 об’єктів на дотримання протиепідемічних заходів

Автор 11 листопада 2021, 16:56

Спеціалісти Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Національної поліції здійснили чергові комісійні обстеження агропродовольчих ринків, закладів торгівлі, супермаркетів та закладів громадського харчування в м. Шепетівка з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів на період карантину, профілактики та недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Основна увага зверталась на використання засобів індивідуального захисту, проведення вакцинації персоналу від COVID-19, наявність антисептиків, дотримання соціальної дистанції, проведення поточної та заключної дезінфекцій, а також наявність інформування відвідувачів ринків щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватись, та профілактики коронавірусної хвороби.

e5003595302339b428ebedbb3fd59965 h469

У період з 1 по 9 листопада 2021 року фахівці обстежили 48 об’єктів: 34 заклади торгівлі, 14 інших (салони краси, аптеки, заклади громадського харчування тощо). За результатами обстежень було виявлено окремі порушення, зокрема недотримання маскового режиму продавцями та покупцями внаслідок неправильного використання засобів індивідуального захисту та недотримання дистанції між покупцями.

Представники Національної поліції склали протоколи за фактами виявлених адміністративних порушень. Про виявлені недоліки проінформовано органи місцевої влади. З керівниками та працівниками закладів проведено роз’яснювальні бесіди. 

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області