Версія для друку
Розділ Бізнес

У Шепетівці підвищили тарифи на теплопостачання

Автор 03 серпня 2021, 13:07
Шепетівське підприємство теплових мереж Шепетівське підприємство теплових мереж

Сьогодні шепетівський теплопостачальник повідомив, що Виконавчий комітет Шепетівської міської ради затвердив нові тарифи на тепло для містян. Про перегляд трифів ми писали на нашому сайті ще місяць тому.

Враховуючи  зміни обсягів виробництва теплової енергії, зростання ціни на енергоресурси, підвищення  на державному рівні мінімальних гарантій з оплати праці, а також витрат на послуги сторонніх організацій порівняно із закладеними у діючих тарифах, відповідно до рішення Виконавчого комітету Шепетівської міської ради № 229 від 22 липня 2021 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії» Шепетівському підприємству теплових мереж встановлено нові тарифи.

Тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) для наступних категорій споживачів:

  • для населення – 2499,43 грн/Гкал  (з ПДВ);
  • для бюджетних установ – 2531,59 грн./Гкал  (з ПДВ);
  • для інших споживачів (крім населення) –  2542,14 грн/Гкал (з ПДВ);

Тариф на послугу з постачання теплової енергії для «населення» – 2499,43 грн/Гкал (з ПДВ). Таким чином можна констатувати, що суми у платіжках шепетівчан зростуть на 10.82%

Нагадаємо, що Шепетівське підприємство теплових мереж вирішило не проводити громадські слухання з цього приводу через продовження адаптивного карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу. 

Рішення щодо тарифів вступає в силу з 01 жовтня 2021 року.