Версія для друку
Розділ Бізнес

Доки чиновники обговорюють рух вантажівок у спеку, Шепетівкою їздять цілі колони

Автор 14 липня 2021, 14:28

Сьогодні, 14 липня голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук провів робочу нараду з начальником Шепетівського районного управління поліції Анатолієм Чубенко та його заступниками. Під час зустрічі присутні обговорили питання обмеження руху великовагових транспортних засобів при високих температурах.

«Ми не можемо допускати рух важковагового транспорту при високих температурах, бо місцеві дороги не витримають такого навантаження. Щоб запобігти руйнуванню покриття доріг в спекотну погоду потрібно стежити за виконанням обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування. Закликаємо водіїв із розумінням ставитись до цих заходів та дотримуватись обмежень» –– зазначив Анатолій Федорович.

Слід зазначити, що задля збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди та відповідно до розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування в області» від 20.05.2021 обмежується рух великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

Очільник Шепетівського районного управління поліції Анатолій Чубенко зазначив, що працівники поліції посилять контроль руху великовагових транспортних засобів при високих температурах.

Тим часом у Шепетівці, незважаючи на спеку, цілими колонами їздять вантажівки. Одну з таких колон сьогодні зняв шепетівчанин на відео.

Відео