Версія для друку
Розділ Бізнес

Староконстянтинівське шосе почнуть ремонтувати протягом 3 днів

Автор 03 липня 2019, 20:13

28 травня постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України розглянула скаргу ПП «МВМ-13» щодо порушень Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради порядку проведення процедури закупівлі послуг із ремонту Старокостянтинівського шосе та відхилила її.

У результаті цього рішення відповідно до вимог законодавства переможець конкурсу ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР» мав підписати договір на виконання ремонтних робіт з Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради. Однак, протягом встановленого законодавством часу переможець торгів ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР» з невідомих причини не уклав договір на проведення ремонтних робіт дороги по Староконстянтинівському шосе та працівники товариства не надали жодних пояснень.

У зв’язку з цим, 20 червня Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради було проведено засідання тендерного комітету, на якому пропозицію ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР» було відхилено у зв’язку з не укладанням договору.

В електронній системі ПРОЗОРО наступним учасником за переможцем ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР» є ПП «МВМ-13», сума тендерної пропозиції якого становить 5 480 489 гривень. Відповідно до правил проведення тендерної закупівлі у системі ПРОЗОРО у такій ситуації, що склалася,  переможцем стає наступний учасник аукціону. Тому сьогодні, 3 липня, було укладено договір на виконання послуг з поточного ремонту покриття дороги  по Старокостянтинівському шосе із ПП «МВМ-13».

Відповідно до договору підрядник має приступити до виконання робіт не пізніше, ніж через три дні після підписання договору та закінчити не пізніше п’ятнадцяти днів після початку робіт (за наявності сприятливих погодних умов).

Слід зазначити, що сума тендерного забезпечення, яку внесло ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР, у сумі 132 978 гривень залишається у бюджеті міста.

За матеріалам Шепетівської міської ради

Останнє редагування 03 липня 2019, 21:00