Версія для друку
Розділ Бізнес

Податкова виграла суд у ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" на майже 5 млн. грн

Автор 11 лютого 2019, 07:16

Хмельницький окружний адміністративний суд розглянув адміністративну справу за позовом Головного управління ДФС у Хмельницькій області до товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про стягнення податкового боргу.

Податкова просила стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" кошти у рахунок погашення податкового боргу у розмірі 4 142 033,99 грн. з рахунків відповідача у банках, обслуговуючих такого платника податків та за рахунок вилучення готівки боржника, що йому належить.

В обґрунтування позовних вимог зазначили, що за відповідачем рахується податковий борг в сумі 3069242,09 грн, по податку на додану вартість та 1072791,90 грн по податку на прибуток підприємств.

І ось 4 лютого суддя Шевчук О.П. виніс рішення, згідно якого із товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" (30400, м.Шепетівка, вул.Судилківська, буд.9, офіс 203, ідентифікаційний код - 37587657) потрібно стягнути податковий борг у повному розмірі зазначеного позивачем. 

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Останнє редагування 11 лютого 2019, 01:49