Версія для друку
Розділ Бізнес

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» отримало номінації газу

Автор 06 січня 2018, 13:58

Приватний теплопостачальник Шепетівки нарешті буде з газом, прийнамні хоча б перші 10 днів нового року. Про це повідомило ПАТ «Шепетівкагаз». 5 січня 2018 року НАК «Нафтогаз України» підтвердив номінацію (ліміти) природного газу для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на першу декаду січня!

Проте залишається не вирішеним питання щодо оплати несанкціоновано спожитих обсягів природного газу ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» у листопаді та грудні 2017 року, що в грошовому виразі становить 32,0 млн.грн.

ПАТ «Шепетівкагаз» також повідомляє, що для підтвердження номінації (лімітів) природного газу на другу та третю декаду січня, лютий та березень 2018 року, потрібно прискорити сплату боргових зобов’язань ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» перед НАК «Нафтогаз України».

Разом з тим ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» жаліється на надзвичайно низький рівень розрахунків населення за тепло. Із їх слів, реальний рівень розрахунків за листопад  становить всього 26%. Ще 57% боргує держава по пільгам та субсидіям. За листопад місяць абоненти не доплатили понад 900 тис грн.