Версія для друку
Розділ Бізнес

«Шепетівський ремонтний завод» збільшив виробництво у 4 рази

Автор 01 серпня 2016, 15:14
ДП «Шепетівський ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяг виробництва майже у 4 рази у порівнянні з 2013 роком. Це відбулося завдяки реалізації програми «Український щит», започаткованої «Укроборонпромом» у 2015 році. Про це повідомила прес служба концерну.
«За перше півріччя 2016 року підприємство виробило для українських військових продукції та послуг майже на 92 млн грн. Це на 16,5% перевищує торішній показник у 79 млн грн.», – повідомив директор заводу Олег Турінський.

За перші шість місяців цього року «Шепетівський ремонтний завод» передав низку відновленої та відремонтованої продукції військовим. А саме: ракетні системи залпового вогню БМ-21 “Град” та 9П140 “Ураган”; самохідні артилерійські установки 2С3М “Акація”, 2С5 “Гіацинт-С”, 2С19 “Мста-С”; машини управління вогнем артилерії; артилерійське знаряддя та міномети, засоби управління військами; комплекси протитанкових керованих ракет і військові прилади.

У контексті «Українського щита» ШРЗ окреслив стратегічно важливі аспекти: впровадження енергоощадних технологій та перехід до сучасної бізнес-моделі управління. Це відчутно підвищує продуктивність заводу та здешевлює виробничі процеси. На підприємстві створюються умови для залучення додаткових інвестицій.

Працівники Заводу виконують роботи із відновлення, ремонту та модернізації техніки для потреб сил АТО з перших днів військової агресії Росії проти України. Виїзні бригади ШРЗ працюють разом із українськими військовими. Вони забезпечують повернення пошкодженої техніки на передову в максимально короткі строки.

Виконання Державного оборонного замовлення у задані терміни та на високому якісному рівні – це ключовий пріоритет у роботі «Шепетівського ремонтного заводу». Кожного року підприємство збільшує свій внесок у зміцнення обороноздатності України.

ДП «Шепетівський ремонтний завод» (Хмельницька область) спеціалізується на роботах із ремонту, відновлювання, модернізації, технічного обслуговування ракетно-артилерійського озброєння та ін. Досягнення «Шепетівського ремонтного заводу» у 2014 році були визнані на національному рівні присвоєнням статусу «Кращого підприємства року».