Версія для друку
Розділ Бізнес

Відбулися профспілкова конференції трудового колективу ДП «Шепетівський лісгосп»

Автор 26 лютого 2016, 15:09
Відбулися п’ята звітно-виборна та профспілкова конференції трудового колективу ДП «Шепетівський лісгосп». Підбито підсумки роботи профспілкової організації за звітний період з 2011 по 2016 рік, переобрано профспілковий комітет, підбито підсумки трудової діяльності за 2015 рік і прийнято колективний договір на 2016 рік. Про подію повідомила прес-служба Шепетівського лісгоспу.
На конференції прибули 80 делегати з усіх підрозділів. Також на зборах були присутні перший заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Хоптинець В.М., голова обкому галузевої профспілки Ковальчук Т.А., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К.

Розпочали засідання з підсумків діяльності підприємства за минулий рік Володимир Михайлович Сасюк доповів, що всі планові завдання підприємство виконало в повному обсязі. Так, посаджено і посіяно 130 га лісових культур, рубки формування і оздоровлення лісів виконано на площі 862 га, при цьому заготовлено 48 тис. кбм. ліквідної деревини. Головне користування проведно на площі 140 га і заготовили 37,8 тис. кбм. ліквідної деревини. Обсяг реалізованої продукції в діючих цінах зріс проти минулого року на 16,3 млн. грн. і становив майже 58,3 млн. грн. До державного та місцевого бюджетів і цільових фондів сплачено майже 15,8 млн. грн.

Голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К. зазначив, що колектив зробив усе можливе для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції. Це, в свою чергу, дало можливість своєчасно виплачувати заробітну плату, премії, надавати соціальні пільги, які передбачені в колективному договорі і не передбачені законодавством.

Адміністрація і профспілковий комітет особливо опікуються створенням безпечних умов праці. Загалом на охорону праці витрачено в 2015 році 150,8 тисяч грн.. Дбають в лісгоспі і про здоров’я своїх працівників та членів їхніх сімей. Діє медпункт, де надають терапевтичні послуги, проводять передрейсовий медичний огляд водіїв.

Також Петро Кононович відзвітував за роботу профспілкової організації за звітний період з 2011 по 2016 рік.

У звітному періоді профспілковий комітет лісгоспу, виконуючи критичні зауваження та пропозиції попередньої конференції, всю організаторську роботу цехових комітетів спрямував на вдосконалення діяльності, зміцнення організаторської єдності профспілки та посилення її ролі в соціальному захисті працюючих.

Про програму соціального розвитку підприємства розповіла головний еконо-міст Вавричін Т.К. Наголосивши, що в 2016 році зберігаються виплати на оздоров-лення, працівники державної лісової охорони безкоштовно будуть забезпечуватися форменим одягом. Також їм здешевлюється вартість заочного навчання в лісогосподарських вузах. В цьому році передбачено ремонт кордону Романівського лісництва, облаштування розсадника Кам’янківського лісництва та інше.

Виступили також делегати помічник лісничого Полонського лісництва Москва Р.М., лісничий Романівського лісництва Цибанюк І.М. та інженер з ЕОД Комендовський О.М.. Вони розповіли про роботу своїх підрозділів і задовільно оцінили роботу профкому.

На зібранні виступили заступник начальника обласного управління В.М.Хоптинець та голова обкому галузевої профспілки Т.А.Ковальчук.

За підсумками зборів колективний договір на 2016 рік прийнятий одноголосно. Головою первинної організації одностайно обрано Петра Кононовича Миронюка.
Останнє редагування 26 лютого 2016, 15:12