Версія для друку
Розділ Бізнес

Торгівлю навпроти КП "Шепетівський ринок" таки заборонять

Автор 22 липня 2022, 13:16

З 1 серпня 2022 року, усім підприємцям та виробникам власної продукції, які здійснюють торгівлю на тротуарі по вулиці Героїв Небесної Сотні навпроти КП "Шепетівський ринок" (від ТЦ "Урожай" до ТЦ "Дружба"), рекомендовано переміститися з вищевказаної ділянки вулиці на торгові точки та прилавки КП "Шепетівський ринок". Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

До 1 серпня триватиме перехідний період, а надалі контроль за виконанням рішення про заборону торгівлі на тротуарі здійснюватимуть уповноважені органи.

Таке рішення було прийнято у ході громадського обговорення щодо стихійної торгівлі на тротуарі по вулиці Героїв Небесної Сотні. Обговорення відбулось за участі представників влади, правоохоронних органів, комунальних підприємств, активну участь у дискусії прийняли також підприємці, мешканці, які реалізовують самовирощену сільськогосподарську продукцію, громадські активісти.

Всі разом зійшлися на єдиний думці - усі підтримують перехід на територію КП "Шепетівський ринок", але робити це необхідно всім гуртом. Адміністрація ринку своєю чергою запевнила, що прикладе максимум зусиль для створення рівних умов для переходу.

За результатами обговорення вирішено: до 1 серпня адміністрація ринку має забезпечити підприємців достатньою кількістю торгових точок або місцями за прилавками та всіляко сприяти суб'єктам господарювання та продавцям самовирощеної сільськогосподарської продукції.

Останнє редагування 22 липня 2022, 13:19