Ошукав знайомих на суму понад 100 тисяч гривень

Автор 18 червня 2015, 03:20
До Шепетівського міськвідділу міліції надійшло кілька заяв від студентів місцевого медучилища про те, що їх знайомий, зловживаючи довірою, брав у користування ноутбуки та не повертав їх. Усі потерпілі вказували на одного і того ж чоловіка.
За даними фактами правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування, в ході якого встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 23-річний місцевий мешканець, який, за рішенням суду перебуваючи на іспитовому терміні, продовжував вчиняти правопорушення.

Молодик, начебто для роботи, брав у своїх знайомих студенток ноутбуки, після чого здавав їх у ломбард. Так зловмисник протягом місяця виманював у знайомих комп’ютерну техніку, мобільні телефони та золоті вироби. Ще у одного товариша він позичив покористуватися автомобіль «Опель Вектра», а сам продав його у м. Рівне. Загальна сума збитків, завдана потерпілим, складає більше 100 тисяч гривень. Усі кошти шахрай витратив на власні потреби.

На даний момент чоловік затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
0
репостів
0
репостів